Vakantiewoning

Voorzieningen Duurzaam

Een schitterend landgoed, dichtbij de duinen van Zoutelande. Een pareltje op allerlei gebied. Sfeervol en idyllisch gelegen, maar bijzonder vanwege de bouwstijl, materiaalkeuze en de wijze van zelfvoorzienend zijn van deze accommodatie.

U komt aan op een oprijlaan, in de lente geel omzoomd door duizenden narcissen, met rechts van u een bos en links van u kruidenrijke weilanden. U kunt onder het poortgebouw door rijden en uw auto’s achter het huis parkeren.

Het poortgebouw met zijn witte muren en lichtblauwe luiken is ingericht  voor 15 personen en eventueel nog een baby of peuter. De muren zijn opgetrokken uit strobalen, aan de binnenzijde afgewerkt met leem, aan de buitenzijde met kalkstucwerk. Het dak rust op een constructie van eikenhout. Door deze ecologische bouw kunnen de wanden als het ware ademen en is er een kenmerkend aangenaam binnenklimaat. De gehele woning is sfeervol en landelijk ingericht met alle eigentijdse comfort voor ontspanning en vermaak.

In het poortgebouw bevindt zich op de begane grond de ruime living. Deze biedt plaats voor ontspanning en vermaak. De keuken is met een groot fornuis gericht op een groter gezelschap, en van alle gemakken voorzien. Aan de andere kant van de poort is een recreatiekamer, waar een tafeltennistafel staat en ook een wasmachine.

Op de 1e etage zijn er boven de woonkamer 3 slaapkamers voor 2 personen met eigen wastafel en douche. Boven de garage bevinden zich 2 studio’s voor 2 personen met kitchenette en douche en op de overloop een tafelvoetbal. Boven de poort is een tussenkamer met 3 bedstedes met ieder twee eenpersoonsbedden en een tafelbiljart.

Er zijn 4 toiletten. Er is een wasmachine aanwezig, föhns en uiteraard gratis Wifi.

Op het zonnige terras is het heerlijk toeven op de loungebanken of met een potje schaken. En achter het poortgebouw kan je uitleven op een omheind sportveld met een potje voetbal.

Tarieven Beschikbaarheid Reserveer