Voorzieningen

Buiten

Voor het huis zijn houten loungebanken geplaatst, waar je met een groot gezelschap  fijn kunt zitten. In het gazon voor het huis bevindt zich een schaakbord. Voor beschutting en schaduw is in het voorjaar van 2022 een pergola met blauwe regen aangeplant.

Achter het huis is een klein gras-/sportveldje van circa 60 x 30m aangelegd met daarnaast een laantje stoofperen. Achter de plaats waar het hoofdgebouw zal worden gerealiseerd is een vijver gegraven met daarin een klein eilandje.

Eet-/woonkamer

In de ruime woon-/eetkamer nodigt de meer dan 4 meter lange boomtafel met lederen kuipstoelen uit voor lang tafelen. Ook In de aparte zithoek vormen de leren banken fijne zitplekken om je lekker in te nestelen. Tal van boeken en spelletjes liggen klaar voor een ontspannen avond.

De centraal gelegen hal geeft toegang tot een toilet, een meterkast en een trapkast.

Keuken

De keuken is van alle gemakken voorzien voor een wat groter gezelschap. Er is een Smeg inductiefornuis met 5 kookzones en een 90cm brede oven en grill. Koffie kunt u zetten met een regulier koffiezetapparaat, maar u kunt ook kiezen om een ristretto, espresso, cappuccino danwel latte macchiato zelf te maken van versgemalen koffiebonen met de volautomatische koffiemachine. Daarnaast is er een waterkoker, keukenmachine, Dualit broodrooster, een retro-koel/vrieskast, magnetron en afwasmachine.

Garage

In de eerste garage, die via een deur onder de poort bereikbaar is, komt u via een halletje met toilet en een aparte wastafel, in een ruimte waarin een wasmachine, een extra koelkast, de kussens voor de loungebanken buiten, de schaakstukken voor het schaakbord op het grasveldje voor het huis, voetbalgoaltjes en een tafeltennistafel staan. De tafeltennistafel kunt u ook  buiten gebruiken. In deze garage kunt u eventueel ook uw fietsen stallen/opladen.

Slaapkamers en Studios

Op de bovenverdieping treft u boven de woonkamer 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, ieder een eigen wastafel en douche aan. De douches zijn afgewerkt met tadelakt, Marokkaans stucwerk.

De 2 studio’s  boven de garages hebben eveneens 2 eenpersoonsbedden, een eigen douche van Marokkaans tadelakt. Tevens beschikken deze studio’s over een kitchenette met 2 inductiekookplaten, keukengerei, pannen en een Nespresso koffiemachine. Op de ruime overloop staat een tafelvoetbal.

Boven de poort bevindt zich een tussenkamer met 3 bedstedes voor totaal 6 bedden en een tafelbiljart.

Alle bedden zijn kwaliteitsboxsprings (type 1927) van AVEK, waarop u heerlijk zult slapen. De bedden hebben een lengte van 210 cm. De breedte van de bedden varieert: standaard hebben de bedden een breedte van 90 cm. In de kleine slaapkamer boven de woonkamer bevindt zich een bredere  twijfelaar van 120cm breed. De bedden in de kamer boven de poort zijn ieder 70 cm breed.

In de eerste slaapkamer en in beide studio’s zijn haardrogers aanwezig. Op de bovenverdieping bevindt zich op de overloop boven de woonkamer en op de overloop bij de studio’s een separaat toilet.

Kinderen

Speciaal voor (kleine) kinderen is er een box, kinderstoel en een campingbedje.

Linnengoed

In de vakantiewoning vindt u bedlinnen (verplichte huur), keukentextiel (verplichte huur) en badtextiel (verplichte huur).

Wifi

In de gehele accommodatie is gratis Wifi beschikbaar.